Innbytterne berget Manchester United fra Europa-flause

Marcus Rashford og Anthony Martial slo til med avgjørende innhopp da Manchester United snudde til 3-2-seier over Omonoia Nikosia i europaligaen.

Mot spillets gang lå de engelske storfavorittene under til pause på Kypros, men grepene til United-manager Erik ten Hag ga uttelling i 2. omgang.

Rashford hadde vært på banen i åtte minutter før han dunket inn 1-1 i det lengste hjørnet. Det gjorde han på en langpasning fra Diogo Dalot.

Drøyt ti minutter senere var det nok en innbytter som sto fram. I sin første involvering satte Martial 2-1 nede til høyre for Omonoias keeper. Franskmannen hadde rett før erstattet Bruno Fernandes.

På tampen økte Rashford borteledelsen. På en kontring spilte Cristiano Ronaldo uselvisk til Rashford, som kom på bakre stolpe og scoret sikkert.

Like etter skapte Nikolas Panayiotou spenning med en 2-3-redusering, men det satte ikke ut United-spillerne i sluttfasen.

I første omgang styrte Manchester United det aller meste. Likevel var det Omonoia Nikosia som fant nettmaskene første ved Karim Ansarifard på en strålende kontring.

United står med seks poeng etter tre kamper. På topp er Real Sociedad med ni poeng etter å ha slått gruppejumboen Sheriff Tiraspol 2-0 i Moldova.