Fotball

Nornes blir Fagermo-assistent i Vålerenga

Jan Frode Nornes blir gjenforent med Dag-Eilev Fagermo som ny assistenttrener i Vålerenga. Han slutter seg til Oslo-laget ved årskiftet.

Ansettelsen ble bekreftet torsdag. Nornes ble fjernet som hovedtrener i Odd etter fjorårets sesong. Han fikk to år i jobben etter å ha erstattet Fagermo.

– Jeg gleder meg helt enormt til å komme i gang. Da jeg fikk denne muligheten, brukte jeg ikke spesielt lang tid på å bestemme meg. Det er en «once in a lifetime»-mulighet som jeg hoppet rett på, sier 49-åringen.

Fagermo ser fram til å jobbe med Nornes igjen. I Odd jobbet de sammen i tolv år.

– Jan Frode har en sterk fotballfaglig bakgrunn og ikke minst en egen spillerkarriere bak seg og vil bli en veldig fin tilvekst til teamet vårt. I tillegg er han full av humør og sprer mye positivitet rundt seg, sier VIF-treneren.

Nornes tiltrer 1. januar.