Boniface matchvinner mot Hareides Malmö

Malmö var to ganger i ledelsen borte mot belgiske Union Saint-Gilloise, men røk 2-3 etter at Victor Boniface ble matchvinner med sin scoring i annen omgang.

Åge Hareide innledet sin trenergjerning for annen gang i Malmö forrige torsdag da det ble 0-2-tap hjemme for portugisiske Braga. Borte mot belgiske Union Saint-Gilloise sendte Joseph Ceesay svenskene i ledelsen etter seks minutter.

Elleve minutter senere utlignet Christian Burgess for de belgiske gjestene.

Etter hvilen var Isaac Kiese Thelin framme og ordnet 2-1 for Hareides menn. Hjemmelaget utlignet derimot ved Teddy Teuma etter 69 minutter. Deretter ble den tidligere Bodø/Glimt-spilleren Victor Boniface avgjørende da han satte 3-2-målet to minutter senere.

Jo-Inge Berget spilte fra start for Malmö.

Julian Ryerson spilte fra start for Union Berlin i bortekampen mot Braga. Det tyske hovedstadslaget tapte åpningskampen sin hjemme for Union Saint-Gilloise. Braga avgjorde med en scoring fra Vitor Oliveira ti minutter før slutt.

Morten Thorsby er for tiden skadd og spilte ikke for Union Berlin.