Uavgjort for Sociedad i Sørloths re-debut

Alexander Sørloth startet, men ble byttet ut til pause i Real Sociedads 1-1-kamp mot Atlético Madrid i La Liga lørdag.

Den norske spissen ble tidligere i uken klar for Real Sociedad på et nytt låneopphold. Sørloth var lånespiller i Real Sociedad også forrige sesong og scoret åtte mål på 44 kamper.

Han fikk starte i sin første kamp tilbake i klubben, men han fikk bare se Álvaro Morata sende Altético i ledelsen etter fem minutter. Da lagene kom ut etter pause var Sørloth igjen på benken. Ti minutter etter hvilen utlignet Umar Sadiq og sikret ett poeng for laget fra San Sebastian.

I neste kamp møter de Manchester United i europaligaen.

Tidligere lørdag vant Real Madrid 2-1 over Betis ved hjelp av scoringer fra Vinicius Junior og Rodrygo. Sergio Canales scoret målet for Betis.