West Ham tapte for Chelsea etter VAR-annullering: – Råttent

Chelsea vant 2-1 på hjemmebane mot West Ham etter en snuoperasjon. West Ham-leiren reagerer kraftig på en annullert scoring i sluttminuttene.

Det ble en intens avslutning på kampen mellom Chelsea og West Ham.

Etter 60 sjansefattige minutter sendte Michail Antonio West Ham i føringen etter et kaotisk hjørnespark.

Ti minutter senere ble Chelsea-backen Ben Chilwell byttet inn. Han bidro sterkt i snuoperasjonen og scoret allerede etter fire minutter på banen. Med to minutter igjen av ordinær tid slo nevnte Chilwell et innlegg som Kai Havertz styrte i mål.

Men spenningen var ikke over, for kort tid etterpå satte Maxwel Cornet inn 2-2 etter at han snappet opp ballen etter en svak involvering fra Edouard Mendy.

Målet ble deretter sett på av VAR som mente at Jarrod Bowen forstyrret Mendy såpass mye at målet burde bli annullert. Dommer Andy Madley sa seg enig og omgjorde scoringen.

Reagerer kraftig

West Ham-spiller Declan Rice har gått ut på Twitter i etterkant av kampen og sagt sin mening om avgjørelsen.

– Det er helt der oppe som en av de verste VAR-avgjørelsene som er tatt siden det (VAR) ble en del av fotballen. Skamfullt, skriver midtbanespilleren.

West Ham-trener David Moyes reagerer også på avgjørelsen.

– Det er en skandaløs avgjørelse. Helt råttent fra en av de antatt beste dommerne. Det er en helt utrolig avgjørelse mot oss, sier Moyes ifølge BBC.

– Jeg tror faktisk keeperen filmer og prøver å late som han er skadd fordi han vet han ikke ville rekke bort til returen. Han gjorde det samme på det første målet. Dommeren tar det på en eller annen måte så feil at det er utrolig, fortsetter manageren.

Varierende

De tre poengene var i hvert fall viktig for Chelsea som tidvis har slit i starten av sesongen. Med seieren over West Ham står de med ti poeng etter seks runder.

West Ham ligger på 18.-plass med fire poeng.

I midtuka spiller Chelsea mesterligakamp mot Dinamo Zagreb, mens West Ham tar imot FCSB i conferenceligaen.