Neymar og Messi i praktform da PSG vant stort

Både Neymar og Lionel viste at toppformen ikke er langt unna da de både scoret og assisterte i 5-0-seieren over Clermont i fransk 1.-divisjon søndag.

Ni minutter var spilt da Messi var nest sist på ballen til en formsterk Neymar. Skuddet til brasilianeren var utenfor rekkevidde til hjemmelagets keeper Mory Diaw.

Messi spilte bak spissene i et 3-4-1-2-system. Det kan virke som en svært giftig kombinasjon.

Neymar var selv nest sist på ballen da PSG gikk opp i 2–0 etter 26 spilte minutter. Scoringen kom ved Achraf Hakimi. Han skjøt fra nokså kort hold innenfor 16-meteren og høyt i det høyre hjørnet.

Neymar var igjen mannen som assisterte på 3-0-scoringen. Denne gangen fant frisparket hans hode til Marquinhos, og sistnevnte flikket den rett i mål.

Samme Neymar satte opp Lionel Messi til 4–0 med ti minutter igjen å spille, og samme mann scoret et glitrende 5-0-mål på et saksespark fire minutter før full tid. Argentineren ble perfekt satt opp av en krossball fra Leandro Paredes.