Fotball

Neymar får kritikk av tidligere lagkamerat: – Mistet sin magi

Borussia Dortmunds Thomas Meunier kommer med et lite stikk til sin tidligere lagkamerat Neymar og sier han var bedre før han gjorde overgang til PSG.

– Jeg må innrømme at jeg var en stor Neymar-fan da han fortsatt spilte i Barcelona. I Paris har han imidlertid etter mitt synspunkt mistet sin magi, sa Munier ifølge tyske Bild.

Neymar slo for virkelig gjennom da han signerte for Barcelona i 2013 og vant både Champions League (2015) og den spanske ligaen (2014/15 og 2015/16). Brasilianeren ble regnet som en av de beste spillerne i verden og var forventet å ta over på toppen av fotballhierarkiet etter Lionel Messi og Cristiano Ronaldo.

Men etter overgangen til PSG i 2017 har det imidlertid gått litt tråere for driblevingen. Neymar har rukket å bli 30 år og er ikke i nærheten av å kunne sammenlignes med de to storkanonene.

– Som fremtidig lagkamerat var jeg begeistret da han signerte for PSG. Men fra perspektivet til den fotballromantikeren jeg er: Neymar tilhører Barça, Messi også, og Sergio Ramos til Real, fortsatte Meunier.

Neymar har svart på belgierens uttalelser i et innlegg på Instagram med en latteremoji og teksten «Denne gutten snakker for mye».

(©NTB)