Fotball

Fulham forsterker med portugisisk landslagsspiller

Den portugisiske landslagsspilleren João Palhinha er klar for Fulham. Midtbanespilleren kommer fra den portugisiske toppklubben Sporting.

Den portugisiske landslagsspilleren João Palhinha blir sommerens første signering for Fulham. Foto: Armando Franca / AP / NTB

Fulham bekrefter signeringen på sitt nettsted mandag. 26-åringen har signert en femårsavtale, men London-klubben ønsker ikke å kunngjøre kjøpssummen.

– Jeg har signert for en flott klubb. Klubben ville ha meg og jeg valgte dem, så jeg lover fansen at jeg vil gjøre mitt beste, sier Palhinha.

Portugiseren skal ha kostet 22 millioner euro ifølge overgangsnettstedet Transfermarkt. Det tilsvarer omtrent 225 millioner kroner.

Palhinha har 14 landskamper for Portugal etter at han fikk debuten med flagget på brystet i mars 2021 og har vært fast inventar på midtbanen siden.

Han blir Fulhams første signering siden opprykket til Premier League. Fulham rykket opp fra mesterskapsserien på første forsøk etter nedrykket fra den engelske toppdivisjonen i 2020/21-sesongen.