Brann utvidet superrekken – surrealistiske scener i Stjørdal

Brann tok sin åttende strake seier i 1. divisjon med 2-1 over Bryne. I Stjørdal ble Blink-keeper David Paulmin utvist og erstattet av en utespiller.

Brann sprudler av selvtillit om dagen og sto med sju strake trepoengere på tabelltoppen i 1. divisjon før hjemmemøtet med Bryne.

Gjestene hadde ikke tapt en kamp på de siste fem kampene i ligaen, men fikk en tøff start i Bergen. Allerede etter 13 minutter noterte Mathias Rasmussen seg for sin sjuende fulltreffer for året.

Bryne holdt liv i kampen til langt ut i andreomgangen, men etter 77 minutter doblet Kasper Skaanes ledelsen til Brann. Jærbuene svarte raskt med en redusering på corner fire minutter senere. Felix Horn Myhre stusset ballen i eget nett fra første stolpe.

Men nærmere kom ikke Bryne poeng.

Like etter pausen i kampen mellom Stjørdals-Blink og Start snakket Blink-keeper David Paulmin på seg to gule kort på fire sekunder. Start ledet 1-0, og hjemmelaget hadde ingen reservekeeper på benken.

Dermed måtte lagets toppscorer Sondre Stokke ta på seg keeperhanskene og vokte buret i over 40 minutter. Sander Sjøkvist og Kristoffer Tønnessen scoret hvert sitt mål på overtid i Starts 3-0-seier.