Fotball

– Ikke OK, mener Andersson om Milosevics ord til Haaland

Den svenske landslagssjefen Janne Andersson mener at Alexander Milosevics språkbruk overfor Erling Braut Haaland ikke er akseptabel.

Den svenske stopperen Alexander Milosevic og Erling Braut Haaland hadde en het meningsutveksling under søndagens kamp. Tøffe og stygge ord ble brukt.

Etter kampen gikk Haaland ut og fortalte at Milosevic blant annet hadde kalt ham for «hore».

– Språkbruken som ble brukt er ikke ok. Det har vi snakket om og er helt enige om, sier landslagssjef Janne Andersson på onsdagens pressekonferanse.

Milosevic forlot den svenske landslagstroppen etter 0-1-tapet i nasjonsligaen mot Norge på grunn av en skade. Men før det hadde han og Andersson en samtale om hva som ble sagt under de hete øyeblikkene ute på banen.

– Det man kan si er at det foregår mye snakk på fotballbanen mellom spillerne som aldri kommer fram. Men det er som ble sagt i dette tilfellet er ikke ok, sier Andersson.

Landslagssjefen gjorde det klart at han og det svenske fotballforbundet ikke tolererer slik oppførsel.

– Alexander Milosevic er en bra gutt. Det er ikke noe feil på ham og hans verdier, men i dette tilfellet var ikke språkbruken bra og det var jeg klar på. Det var han selv også klar over, sier Janne Andersson.

Mer fra Dagsavisen