Fotball

Tre VIF-jenter tatt ut til U23-landslagets kamp mot Finland

U23-landslagstrener Ingvild Stensland har tatt ut troppen som møter Finland i Helsingfors til landskamp 23. juni:

Olaug Tvedten jubler sammen med Stine Nybø Brekken, Janni Thomsen, Thea Bjelde  og Elise Thorsnes etter scoring i seriepremieren mot Stabæk. Snart får de ny lagvenninne i Ally Green.

Savanna Duffy (Åsane), Rugile Rulyte (RBK), Malin Brenn (LSK Kvinner), Sara Iren Hørte (Kolbotn), Martine Østenstad (Brann), Emilie Bragstad (Rosenborg), Emilie Woldvik (LSK Kvinner), Elise Stenevik (Eskilstuna), Mathilde Harviken (Rosenborg), Victoria Haugen (Virginia Tech Atletics), Emilie Joramo (Rosenborg), Noor Eckhoff (Eskilstuna), Olaug Tvedten (Vålerenga), Justine Kielland (Stabæk), Rikke Nygard (Vålerenga), Thea Bjelde (Vålerenga), Vilde Hasund (Hammarby), Heidi Ellingsen (Linkøping), Tuva Espås (Røa), Sara Fornes (Rosenborg), Emilie Nautnes (Rosenborg).