Messi ble femmålsscorer i Argentinas brakseier

Tilbake på spansk jord viste Lionel Messi krefter og scoret samtlige fem mål da Argentina knuste Estland 5-0 i en treningskamp i Pamplona søndag.

Messi fikk en tøff debutsesong i Ligue 1 for Paris Saint-Germain. Selv med elleve scoringer og 15 målgivende pasninger på 34 kamper leverte ikke den argentinske superstjernen på samme skyhøye nivå som han holdt i en årrekke for Barcelona i Spania.

På hjemmebanen til Osasuna i Pamplona herjet derimot Messi med stakkars Estland. Han sendte Argentina i føringen fra straffemerket etter åtte minutter og doblet ledelsen like før pause.

Kun to minutter etter hvilen fullførte Messi hattricket da han kom først på et innlegg. Han styrte inn 3-0 med høyrefoten.

4-0 kom etter forvirring i Estland-forsvaret i det 71. minutt, og like etter scoret Messi sitt femte for kvelden.

Messi var banens beste da Argentina vant over Italia i Finalissima onsdag. Nå virker argentinerne og superstjernen å være i storform før VM i Qatar mot slutten av året. Det kan være 34-åringens siste sjans på en VM-triumf.

Med seieren over Estland har Argentina spilt 33 strake kamper uten tap.