Fotball

Stjernemøte i Norge: Manchester United møter spansk storlag på Ullevaal i juli

Storlagene Manchester United og Atlético Madrid møtes i sesongoppkjøringen og spiller på Ullevaal stadion 30. juli.

Det opplyser Viaplay , som har sikret seg rettighetene til å vise kampen. United var sist i Norge sommeren 2019, da de møtte Kristiansund i en treningskamp.

– Vi gleder oss veldig til å spille kamp i Oslo og til å se alle Manchester United-supporterne der, sier United-keeper David de Gea.

Ettersom neste Premier League-sesong starter allerede 6. august, vil oppgjøret på Ullevaal bli Uniteds siste treningskamp i sommer. Viaplay har overtatt rettighetene til Premier League og er storfornøyd med også å kunne vise stjernemøtet mellom United og Atlético.

– Dette blir en perfekt anledning for vårt nye Premier League-team til å spille seg i form en uke før det hele braker løs. Og så blir det særdeles spennende så se hvilket lag Manchester United dukker opp med etter det som ser ut til å bli en begivenhetsrik sommer med en ny manager på plass, sier sportssjef Kristian Oma.

United endte på en skuffende 6.-plass i Premier League i sesongen som nylig ble avsluttet. Atlético Madrid ble nummer tre i La Liga.

Kampen spilles på Ullevaal stadion i Oslo lørdag 30. juli klokken 14.00.

Tidspunktet er såpass tidlig på dagen siden det også er full runde i fotball-Norge senere den lørdagen. Det opplyser Manchester Uniteds norske supporterklubb.

Mer fra Dagsavisen