Fotball

Garnacho avgjorde da Uniteds unggutter vant FA-cupen for juniorlag

Isak Hansen-Aarøen og hans lagkamerater i Manchester United vant FA-cupen for juniorlag med 3-1 over Nottingham Forest på et fullsatt Old Trafford. Alejandro Garnacho avgjorde med to mål mot slutten av kampen.

Alejandro Garnacho fikk A-lagsdebuten tidligere i sesongen, og har også allerede blitt kalt opp til Argentinas landslag. Onsdag avgjorde han FA-cupen for juniorer for Manchester United.

Det var 67.492 tilskuere på finalen, og mange av Uniteds A-lagsstjerner var blant publikum. Blant dem var Bruno Fernandes, Harry Maguire og David de Gea. Sir Alex Ferguson var også på tribunen.

Publikum fikk se en jevn og spennende kamp som ble avgjort av en svært tvilsom dommeravgjørelse. I det 78. minutt ble Alejandro Garnacho felt rett utenfor 16-meteren, men dommeren pekte på straffemerket. Garnacho tok selv straffesparket og feiret med Cristiano Ronaldos målgest.

På overtid gjorde Garnacho også 3-1 via en motspiller.

17-årige Hansen-Aarøen har drakt nummer 10 og tierrollen i United-laget. Den tidligere Tromsø-spillerens raid lå bak kampens første mål, da han ble felt 20 meter fra mål. Sam Murray slo et presist frispark inn foran mål, og der stupte kaptein Rhys Bennett fram og nikket i mål.

Nottingham Forest var godt med i kampen, og det var ikke ufortjent da Joshua Powell utlignet rett før pause. Imidlertid var ikke skuddet bedre enn at keeper Radek Vitek burde ha tatt det uten problemer.

Hansen-Aarøen ble byttet ut i det 65. minutt og fikk se avgjørelsen fra benken.