Seiersløse Røa fikk mål annulert på overtid i knepent tap for Stabæk

Iris Omarsdottir scoret seiersmålet da Stabæk slo Røa 1-0 i Toppserien i fotball lørdag.

Stabæk var det beste laget, men slet lenge med å finne nettmaskene hjemme mot Røa lørdag. Spissparet Zara Jönsson og Omarsdottir var alene med keeper flere ganger i første omgang, men Røas målvakt Hildegunn Sævik tettet igjen bak.

Vertene fortsatte kjøret etter hvilen, men først tolv minutter før ordinær tid gikk Stabæk opp i ledelsen. Det sørget Omarsdottir for.

Kampen fikk hele åtte minutter overtid. Sekunder før slutt trodde Oline Fuglem dat hun hadde utlignet, men dommeren annullerte Røa-målet fordi Vilde Fjelldal forstyrret Sunniva Skoglund i Stabæk-buret.

Stabæk ligger som nummer fem på tabellen med åtte poeng, mens Røa er på tiendeplass med sitt ene. I neste runde skal Stabæk opp mot Rosenborg, og Røa skal bryne seg på Lyn.

De resterende kampene i runde sju spilles søndag.