Opprykkshåpet lever for Berge etter assist i Sheffield Uniteds snuoperasjon

Sheffield United vendte 0-1 til 3-1 borte mot Queens Park Rangers med Sander Berge i laget. Klubben har kvalifiseringsspill til Premier League i egne hender.

Mål fra Iliman Ndiaye, Jack Robinson og Conor Hourihane etter hvilen ga borteseier på Loftus Road. Den tok Sheffield United opp i 72 poeng og gjør at laget garantert er tabellsekser foran sesongens siste runde i mesterskapsserien.

Fulham er allerede klar for toppdivisjonen, mens Bournemouth, Nottingham Forest og Huddersfield gjør opp om den siste plassen som gir direkte opprykk. Lagene som ender mellom nummer tre og seks skal ut i PL-kvalifisering.

Det er der Sheffield United kjemper om være. Klubben rykket i fjor ned etter to år på øverste nivå.

Charlie Austin stanget middelhavsfarer QPR i ledelsen etter en halvtime på vertenes første sjanse i fredagskampen. Gjestene var klart best og snudde fortjent til seier i andre omgang.

Berge spilte samtlige minutter på Sheffield Uniteds midtbane. Han noterte assist på Hourihanes overtidsmål. QPR brukte Stefan Johansen gjennom hele oppgjøret.