Fotball

Klopp om Salah-tørken: – Bare spørsmål om tid før han scorer igjen

Mohamed Salah er toppscorer i Premier League, men målrushet har dabbet helt av. Det skremmer ikke Liverpool-manager Jürgen Klopp foran en hektisk innspurt.

Allerede i oktober sto Salah med tosifret antall ligamål. Siden har ikke uttellingen vært den samme, og særlig de siste ukene har vært småfrustrerende for egypteren.

Salahs siste scoring kom 12. mars. Måltørken hans er på sju strake kamper i ulike klubbturneringer før tirsdagens rivaloppgjør mot Manchester United.

– Det er helt normalt å ha en slik periode. Jeg likte veldig godt kampen han hadde mot Manchester City (3-2-seier i FA-cupen). Det er bare spørsmål om tid før han scorer igjen. Formen vil definitivt komme, sier Klopp.

Tyskeren varsler at noen av spillerne som tok del i semifinalen mot City i helgen, blir utelatt fra troppen til United-kampen. Klopp er opptatt av å holde laget friskt og opplagt i en hektisk avslutning på sesongen.

Liverpool kan vinne en historisk kvardruppel med full flyt. Ligacupen er allerede i boks, og de rødkledde henger godt med i Premier League (ett poeng bak serieleder City), Champions League (semifinale) og FA-cupen (finale).

Hold deg oppdatert. Få daglig nyhetsbrev fra Dagsavisen