Messi og Neymar pepet ut på hjemmebane – bidro likevel til seier

Lionel Messi og Neymar ble buet ut av hjemmepublikummet til Paris-Saint Germain hver gang de var nær ballen i kampen mot Bordeaux. Duoen bidro til 3-0-seier.

Allerede før kampen lot deler av hjemmepublikummet stjerneduoen få høre det, etter den skuffende mesterliga-exiten mot Real Madrid tidligere i uka.

Gjennom hele kampen mot Stian Gregersen og hans Bordeaux, fikk Messi og Neymar høre piping og buing fra hjemmefansen, selv da de sto bak 2-0-målet etter 52 minutter.

Messi lot seg ikke affisere av mishagsytringene fra fansen og spilte en nydelig gjennombruddspasning til Achraf Hakimi, som fant Neymar alene foran mål. Brasilianeren hadde en enkel oppgave med å sette ballen i nettet, til lavmælt jubel fra fansen, etterfulgt av mer buing.

Før 2-0-scoringen hadde Kylian Mbappé gitt PSG ledelsen i første omgang. Franskmannen, som ryktes å være på vei til Real Madrid som bosmanspiller til sommeren, ble ikke buet på av hjemmefansen. Mbappé scoret i begge oppgjørene mot Real Madrid, som endte med at PSG røk ut i åttedelsfinalen av mesterligaen.

Leandro Paredes la på til 3-0 for PSG, som topper Ligue 1 med 15 poeng ned til Nice på 2.-plass.