Bursdagsbarnet Tomás Soucek matchvinner da West Ham slo Wolves

West Ham vant fullt fortjent 1-0 hjemme over Wolverhampton søndag. Tomas Soucek ble matchvinner på dagen han fylte 27 år.

Det var hjemmelaget som førte kampen hele førsteomgangen og etter 25 minutter fikk laget sin første mulighet. Michail Antonio vant duellen på første stolpe etter en corner, men headingen gikk over. Like etter ble samme mann stoppet av Wolves-keeper José Sá.

Etter 39 minutter var Declan Rice farlig frampå med en suser fra langt hold som traff stolpen.

Fire minutter på overtid meldte Wolves seg på og var nære ved å score ved flere anledninger. Til slutt avsluttet Hwang Hee-chan like utenfor mål.

West Ham fortsatte å styre kampen etter hvilen, og i det 58. minutt skulle de få lønn for strevet. Aaron Cresswell slo ballen inn fra venstresiden og fant Antonio innenfor 16-meteren, som på uselvisk vis spilte videre til bursdagsbarnet Tomás Soucek. 27-åringen tuppet inn ballen fra kloss hold.

Etter scoringen kom Wolverhampton mer inn i kampen og var flere ganger frempå, men godt forsvarsspill fra Kurt Zouma hindret utligning. West Ham kunne til slutt juble for en kjærkommen seier.