Maanum inn fra benken da Arsenal økte ligaledelsen

Etter å ha ligget under 0-1 til pause mot Brighton, snudde Arsenal kampen og økte ligaledelsen. Norske Frida Maanum fikk ti minutter da London-laget vant 2-1.

Arsenal var det beste laget fra start, men havnet under 0-1 hjemme da finske Emma Koivisto sendte Brighton i ledelsen etter 15 minutter. Det var også stillingen til pause. Etter hvilen var derimot London-laget overlegen, og to kjappe mål fra Vivianne Miedema og Bethany Mead i det 55. og 61. minuttet, sikret Arsenal seieren.

Norske Frida Maanum startet kampen på benken, men ble byttet inn åtte minutter før ordinær tid. Det var hennes 12. ligakamp for Arsenal, siden overgangen fra svenske Lindköpings i juli i fjor. Den 22-årige midtbanespilleren har så langt presterte godt for hovedstadsklubben, med fire mål på 25 kamper.

Med kveldens seier over Brighton, økte Arsenal-kvinnene ledelsen med fire poeng ned til byrival Chelsea, som har én kamp mindre spilt. Arsenal har etter tolv ligarunder kun ett tap, og står med 29 poeng.