Maanum ble superinnbytter – gjorde to Arsenal-mål med hodet

Frida Maanum doblet Arsenals seiersmargin mot tabelljumbo Leicester med to headinger på kort tid i engelsk superliga i fotball søndag. Serielederen vant 4-0.

Den norske landslagsprofilen stanget inn sitt første mål for kvelden i det 80. minutt. 256 sekunder senere nikket Maanum inn 4-0 i en bue over keeper.

Hun slapp til som innbytter i det 71. minutt. 22-åringen står med fire scoringer for Arsenal etter sommerens overgang til London-laget. I oktober fikk hun nettsus mot Barcelona i mesterligaen og Everton i hjemlig liga.

Jordan Nobbs og Vivianne Miedema ga Arsenal 2-0 før pause. Leicester ble redusert til ti spillere da Jemma Purfield fikk rødt kort med å få minutter igjen av første omgang.

Arsenal siket seg med seieren en større luke på tabelltoppen. Lørdag gikk regjerende mester Chelsea på et uventet 0-1-tap mot Reading. Fire poeng skiller de to London-rivalene.

Maanum og co. er fortsatt ubeseiret i serien og har vunnet åtte av ni kamper så langt. Leicester ligger helt sist med null poeng.