Fotball

Graham Hansen-assist i comebacket – Barcelona knuste Maanums Arsenal

Caroline Graham Hansen var endelig tilbake på banen og bidro til 4-0-seieren mot Frida Maanums Arsenal i mesterligaen.

Barcelona, med Caroline Graham Hansen tilbake på banen, gjorde som de ville også mot Frida Maanums Arsenal.

Graham Hansen var nære på å heade inn 4-0 med tolv minutter igjen, men Arsenal-keeper Manuela Zinsberger reddet godt. På returen reddet hun enda bedre da Jenni avsluttet.

Like etter inviterte hun til veggspill på høyresiden i 16-meteren og slo hardt inn foran mål. Der sto Jenni og satte inn sitt andre for kvelden.

Graham Hansen var nylig gjennom hjerteundersøkelser og et lite inngrep. Hun har ikke spilt for klubblaget Barcelona de siste ukene. Barcelona-stjernen deltok heller ikke på den siste landslagssamlingen.

Graham Hansen har ikke spilt kamp siden 31. oktober. Da ble hun byttet ut tidlig i seriekampen mot Real Sociedad. Årsaken skal ha vært at hun hadde høy puls.

Aitana og svenske Fridolina Rolfö noterte seg også for mål.

Frida Maanum startet kampen på Arsenals midtbane. Hun ble tatt av banen etter en time.

Barcelonas Ingrid Syrstad Engen ble byttet inn sammen med Graham Hansen i den overlegne seieren.

Beth Mead kunne og burde pyntet på resultatet på tampen da hun var helt alene med keeper, men avslutningen ble reddet av en fin fotparade av Sandra Paños.

Barcelona står med 18 strake seirer i alle turneringer. I hjemlig serie har klubben utrolige 72-3 i målforskjell etter de tolv første kampene. I mesterligaen er fasiten 19-1 og 15 poeng på fem kamper.