Ildhusøy-assist i PSGs 6-0-seier i mesterligaen

Celin Bizet Ildhusøy slo et målgivende innlegg da Paris Saint-Germain knuste ukrainske Kharkiv 6-0 borte i Champions League-fotballen onsdag.

Romerikingen la inn høyt og fant Amanda Ilestedt etter 54 minutter. Den svenske midtstopperen stanget inn PSGs sjette mål for kvelden.

Ildhusøy fikk sjansen fra start og spilte samtlige minutter i Ukraina.

De franske gjestene var helt overlegne i første omgang og ledet 5-0 til pause. Jordyn Huitema startet scoringsfesten etter 15 minutter, mens Ramona Bachmann (to), Sandy Baltimore og Laurina Fazer rakk også å finne nettmaskene før lagene gikk i garderoben.

Ti minutter før slutt ble PSG redusert til ti spillere. Estelle Cascarino ble utvist for sitt andre gule kort for en duell utenfor egen boks.

Paris Saint-Germain har vunnet samtlige fem kamper i mesterligaens gruppespill. Laget er for lengst blitt kvartfinaleklar.