Fotball

Rangnick takket nei til Chelsea: – Umulig å si nei til Manchester United

Ralf Rangnick takket i januar nei til å bli midlertidig Chelsea-manager, men da Manchester United tok kontakt denne måneden, klarte ikke tyskeren å avslå.

Ralf Rangnick var på plass på Old Trafford torsdag kveld for å se Manchester United slå Arsenal, før han fredag ledet sin første pressekonferanse.

Det avslørte tyskeren da han fredag formiddag holdt sin første pressekonferanse som midlertidig United-sjef. Rangnick har fått jobben i et halvt år og skal forsøke å snu trenden etter at Ole Gunnar Solskjær fikk sparken.

– Da Chelsea kontaktet meg, snakket de bare om å bli midlertidig manager i fire måneder, og det var ingen planer for noe samarbeid utover det. Her snakker vi om 6,5 måneder og deretter, som dere vet, to år i en rådgiverrolle.

– Og når alt kommer til alt; når Manchester United tilbyr deg en slik rolle, er det ikke mulig å si nei, sa Rangnick.

Han var på tribunen da United slo Arsenal 3-2 torsdag, og han leder laget for første gang mot Crystal Palace søndag. Derfor måtte han innkalle til en tidlig pressekonferanse.

– Det er nok det tidligste pressekonferansen i mitt liv (klokken 9 britisk tid). Men på grunn av at vi har neste kamp på søndag og den første treningen i dag, var det ikke noe annet alternativ.