Fotball

Sky Sports: Hjulmand aktuell som Aston Villa-trener

Aston Villa leter etter ny manager etter at klubben søndag sparket Dean Smith. Danmarks landslagssjef Kasper Hjulmand skal være en av kandidatene.

Danmarks landslagstrener Kasper Hjulmand kan ende opp som Premier League-manager. Foto: Laurence Griffiths / AP / NTB

Det melder Sky Sports.

Etter en sterk sesong i 2020/21, har det blitt langt tøffere for Aston Villa i Premier League denne sesongen. Fredag tapte klubben sin femte strake kamp i ligaen, noe som ble kroken på døra for Smith.

Langt bedre har det gått for Hjulmand med Danmark. I sommerens EM ledet han danskene til en imponerende semifinale og i VM-kvalifiseringen står Danmark med åtte seire av åtte mulige og er klare for VM i Qatar. Laget har enda til gode å slippe inn i VM-kvalifiseringen og har scoret hele 27 mål.

Det har gjort Hjulmand bemerket også blant Premier League-klubbene. Aston Villa, som har dansk sportsdirektør, skal ha Hjulmand som en aktuell trenerkandidat ifølge Sky Sports. Rangers-trener Steven Gerrard og Southampton-sjef Ralph Hasenhüttl nevnes også som aktuelle kandidater.