Fotball

Usikkerhet rundt trenerjobben i Barcelona: – Gud bestemmer om jeg er trener mot Celta

Sergi Barjuan har ledet Barcelona til en seier og en uavgjort i sine to kamper som midlertidig hovedtrener. Han er usikker på om han leder laget mot Celta.

Sergi Barjuan trente Barcelona lørdag. Foto: Joan Monfort / AP / NTB

Barcelona møter Celta borte lørdag, men det er ikke sikkert hvem som leder laget i det oppgjøret. Xavi har over en lengre periode blitt koblet til trenerjobben, og Daily Mail skriver onsdag at Xavi kommer til å bli offentliggjort som trener torsdag. Avisen skriver også at den tidligere midtbanemannen tar over som trener først etter landslagspausen.

Likevel er det ingenting som er sikkert foran La Liga-oppgjøret lørdag.

– Jeg kan ikke tenke på om jeg skal være trener om en dag eller ikke. Jeg vil hjelpe klubben, og jeg fortsetter å gjøre det jeg gjør. Det er ingen tvil om det. Gud bestemmer om jeg er trener mot Celta og avslutter uken i Vigo, eller på Estadi Johan Cruyff, sa den midlertidige hovedtreneren etter tirsdagens 1-0-seier over Dinamo Kiev.

Barjuan er til vanlig trener for Barcelona B, men har fått ansvaret etter at Ronald Koeman fikk sparken i slutten av oktober. Spørsmålet er nå om Barujan trener laget mot Celta før landslagspausen, eller om han returnerer til Barcelona B og kampen mot Sevilla B på lørdag.