Deila ledet New York City til klubbens største seier i historien

Ronny Deila ledet MLS-klubben New York City til den største seieren i klubbens historie da DC United ble slått 6-0 lørdag.

Den norske treneren så sine spillere knuse DC United, som lå på samme poengsum som New York før lørdagens kamp.

Deilas gutter fikk en pangstart da Thiago Andrade styrte ballen i mål etter bare 36 sekunder, det nest raskeste målet i klubbens historie. En dobbel fra Taty Castellanos sørget for 3-0-ledelse allerede etter 11 minutter. Han utnyttet to forsvarsfeil og ble tomålsscorer.

Maxi Morales la på til 4-0 på en retur fra et saksespark fra Castellanos like før pausen, mens Alex Callens og Jesus Medina pyntet på resultatet i andre omgang.

Seieren tar Deilas lag opp på en plass på tabellen som vil gi sluttspill.

– Det var en flott kamp. En god prestasjon både individuelt og som lag. Vi må fortsette å prestere, da vet vi at vi er kapable til å gjøre som i dag, sa Deila.

– Vi skapte mange sjanser og kunne ha vunnet med mer, sa nordmannen.