Fotball

Treneren hyller Elyounoussi – røper usikkerhet før Southampton-seier

Mohamed Elyounoussi følte seg ikke helt bra foran lørdagens Premier League-møte med Leeds, men bidro likevel til en sterk Southampton-seier.

Mohamed Elyounoussi fortsetter å imponere for Southampton. Foto: Steve Luciano / AP / NTB

Den norske landslagsprofilen ble først byttet ut i overtiden av 1-0-seieren, til tross for at kroppen ikke spilte hundre prosent på lag noen timer tidligere.

På vei ut av banen fikk han stående applaus av hjemmepublikummet.

Overfor lokalavisen Daily Echo berømmer manager Ralph Hasenhüttl formsterke Elyounoussi for innsatsen.

– Særlig dersom du vet at han ikke var helt frisk. Han følte seg litt syk i dag og kjente seg ikke bra, men kjempet virkelig til siste slutt, sier Hassenhüttl.

Han kaller videre Elyounoussis prestasjon for «veldig, veldig imponerende», tatt i betraktning at nordmannen også hadde flere tøffe landskamper i beina.

– Jeg er veldig glad for å ha ham her, ja, sier Southampton-sjefen.

Elyounoussi har for alvor spilt seg inn i Premier League-klubbens startoppstilling denne sesongen. Fire scoringer er fasiten så langt i alle turneringer.

I forrige uke scoret han i tillegg begge målene da Ståle Solbakkens norske landslag holdt liv i håp om VM-spill ved å beseire Montenegro 2-0 på Ullevaal stadion.

Elyounoussis storspill de siste ukene skal ikke ha gått ubemerket hen blant de øvrige klubbene i Premier League. Så sent som lørdag skrev avisen Daily Record at både Arsenal og Leicester skal ha 27-åringens navn på blokka.