Tungt for Malmö og Berget – tapte stort for Zenit

De svenske mesterne Malmö gikk på sitt annet nederlag i mesterligaen da Zenit St. Petersburg ble for sterke med 4-0 i gruppe H.

Claudinho bredsidet inn 1-0 på pasning fra Douglas Santos etter litt over åtte minutter. Malmö spilte seg til et par gode sjanser i den første omgangen, men utnyttet ikke de få muligheten de fikk.

Daler Kuzjajev økte til 2-0 etter fire minutter i 2. omgang. Kort etter måtte Malmö-stopperen Anel Ahmedhodzic forlate banen med rødt kort.

Ti minutter før slutt kom det en knallperle fra Aleksej Sutormin. Russeren fintet vekk Jo Inge Berget før han banket ballen i mål med venstrebeinet. På overtid var Wendel framme på en retur etter Sardar Azmouns skudd alene med keeper Johan Dahlin.

Berget var høyre kantspiller for Malmö. Det svenske mesterlaget tapte 0-3 i sin første mesterligakamp mot Juventus. Zenit tapte 0-1 borte for Chelsea i sin åpningskamp.

I den andre kampen onsdag tar Juventus imot de regjerende mesterne Chelsea i Torino.