Fotball

Dårlig nytt for Solskjær om Maguire: – Det kan ta opp til noen uker

Harry Maguire ser ut til å være tapt for Manchester i United i en lengre periode. Midtstopperen har pådratt seg en leggskade.

Verken han eller Luke Shaw var med på treningen før onsdagens mesterligakamp mot Villarreal. Det melder lokalavisen Manchester Evening News.

Manager Ole Gunnar Solskjær sa dette på en pressekonferanse.

– Jeg gir Luke en viss mulighet til å bli involvert onsdag, men Harry er mer eller mindre uaktuell. Med ham er det snakk om leggen. Det ser ikke bra ut og kan ta opp til noen uker (å bli frisk).

– Dette gjør at vi må foreta noen endringer, la Solskjær til.

Solskjærs lag har tapt tre av de fire siste kampene fordelt på serie og cupturneringer. Et av disse nederlagene kom borte mot sveitsiske Young Boys i mesterligaens første kamp i høst.

Villarreal er klubben som slo United i europaligafinalen forrige sesong. Det sto 1-1 etter ekstraomganger. Spanjolene vant 11-10 på straffespark.

– Vi er ikke redd for Manchester United, men vi respekterer dem. United er klar favoritt, akkurat som de var i finalen, sa Villarreal-trener Unai Emery på sin pressekonferanse før avreisen fra Spania.

Solskjær har ledet United elleve ganger i Champions League siden han ble manager i desember 2018. Hele sju av disse endte med tap.

– Vi har spilt fem ganger mot Villarreal de siste sesongene, og alle gangene endte det uavgjort. De er velorganisert og teknisk veldig gode, sa Solskjær om den spanske motstanderen.

Mer fra Dagsavisen