Maldini med mål og seier i Serie A-debuten fra start

Daniel Maldini (19) gjorde pappa Paolo stolt da han lørdag scoret i sin første seriekamp fra start for Milan. Storlaget vant 2-1 på bortebane.

Den unge angriperen gikk i både farens og bestefarens fotspor da han fikk starte i Serie A for første gang. Derimot var det ingen av de to som scoret i første kamp. Det gjorde Daniel da han stanget inn 1-0 på et innlegg fra Pierre Kalulu kort etter pause lørdag.

Daniele Verde utlignet for Spezia etter 79 minutter, men senere avgjorde Brahim Díaz kampen for Milan, som ligger ubeseiret på toppen av Serie A-tabellen.

Paolo Maldini er i dag teknisk direktør i Milan. Han spilte 902 kamper for klubben mellom 1985 og 2009. Faren Cesare, også en forsvarsspiller, fikk i alt 412 Milan-kamper.

Daniel Maldini fikk sin debut som innbytter mot Verona i februar i fjor og har spilt ni kamper som innbytter. Han fikk sin første kamp fra start i europaligamøtet med Sparta Praha i desember i fjor.