Rennes holdt Tottenham til uavgjort – Tronstad scoret for Vitesse

Birger Meling kom innpå i sluttminuttene da hans Rennes tok poeng fra Tottenham med 2-2 i conferenceligaen torsdag. Sondre Tronstad ble matchvinner for Vitesse.

Vitesse slo Mura 2-0 på bortebane. Tronstad scoret kampens første mål etter 30 minutter. Nordmannens første forsøk gikk i ryggen til en lagkamerat, men Tronstad satte returen i mål. Det er hans tredje mål for Vitesse.

Danilho Doekhi satte inn 2-0-målet etter 69 minutter. Vitesse innledet dermed conferenceligaen med seier. Det holdt Birger Meling og Rennes også på å gjøre i samme pulje.

Tottenhams tok ledelsen allerede etter ti minutter, da Rennes' Loic Blade var uheldig og styrte ballen i eget nett. Flavien Tait sørget for 1-1 kort tid senere.

Ti minutter ut i andre omgang valgte Nuno Espírito Santo å bytte ut både Harry Kane og Lucas Moura, uten at det ga umiddelbar effekt. Gaetan Laborde ga Rennes 2-1 da han satte inn en retur.

Da gikk det mot en skikkelig smell for Tottenham, men danske Pierre-Emile Højbjerg sikret ett poeng med sin utligning kvarteret før full tid. Et innlegg fra Matt Doherty falt ned hos dansken, som pirket ballen i mål.

Birger Meling ble byttet inn for Rennes etter 79 minutter.