Fotball

Liverpool unngår Zlatan-møte

Stjernespissen Zlatan Ibrahimovic (39) sliter med en akillesskade og er ikke med i Milan-troppen til onsdagens mesterligaåpning borte mot Liverpool.

Svensken gjorde så sent som i helgen comeback etter fire måneders avbrekk med en kneskade. Denne gangen er det akillessenen som er problemet.

– Det er rett og slett en hevelse rundt akillessenen. Han så bra ut etter fire måneder ute, men det er mulig at banen gjorde at han fikk den smellen, sa Milan-trener Stefano Pioli på pressekonferansen foran Liverpool-kampen.

Hold deg oppdatert! Få daglig nyhetsbrev fra Dagsavisen her

Der skulle han hatt med seg Zlatan, men spissens skade gjorde at valget i stedet falt på midtstopperen Simon Kjær.

– Zlatan ville ha startet kampen om han var frisk. Men det er ikke noe poeng i å ta en risiko på et så viktig tidspunkt i sesongen. Det kommer mange store kamper. Slik er fotballen, og vi har mange gode alternativer i angrepsrekken, sa Pioli og la til at han tror man får se Ibrahimovic tilbake på banen snart.

Milan er denne sesongen tilbake i Champions League for første gang siden 2013/14-sesongen. Zlatans lag har havnet i en særdeles tøff pulje med Liverpool, Atlético Madrid og Porto.

Nyeste fra Dagsavisen.no: