Fotball

Messi om spesiell Copa-triumf: Journalister så på meg som mislykket

Superstjernen Lionel Messi sier sommerens Copa America-triumf var helt spesiell for ham etter anklager om at han var mislykket på landslaget.

Lionel Messi i aksjon for Argentina mot Venezuela i VM-kvaliken. Han forteller at han nyter triumfen i Copa America mer nå enn da seieren var et faktum. Foto: Yuri Cortez / AP / NTB

Messi har vunnet det som er å vinne på klubbnivå, men manglet en internasjonal tittel fram til i sommer. Etter finalen mot Brasil kunne han endelig få Copa America-tittelen etter tre finaletap. Messi har også tapt VM-finalen i 2014.

– Etter så mye lidelse var det spesielt å løfte et trofé med landslaget. Alt jeg har vunnet, er viktig, jeg har vært heldig som har vunnet mye med klubben. Men på landslaget var det nedtur etter nedtur. Det gjorde det mer viktig. Det kostet mye å komme dit, sier Messi.

– Det har vært noen journalister som behandlet meg som om jeg var mislykket og ikke ga alt for landslaget, sier argentineren.

Den utrolige suksessen på klubbnivå har skapt enorme forventninger.

– Da vi vant, kunne jeg ikke tro det. Jeg hadde drømt så mye om det og kunne ikke forstå at det skjedd. For å være ærlig nyter jeg det enda mer nå når jeg ser bildene, enn jeg gjorde i øyeblikket, sier Messi.

(©NTB)