Island er fortapt i VM-kvaliken

(Island - Tyskland 0-4). Island er fortapt i VM-kvaliken og fikk det tungt da Tyskland kom på besøk og vant 4-0 i Reykjavik. Armenia snublet i en historisk mulighet til å melde seg på i gruppa.

Armenia er nummer to i gruppe J med elleve poeng på seks kamper. Tyskland leder med 15 poeng. Armenerne spilte mot lille Liechenstein onsdag, og hadde alle tiders mulighet til å feste et sterkere grep om andreplassen.

Men det ble bare 1-1 hjemme mot Liechenstein. Landets store stjerne Henrikh Mkhitaryan ordnet 1-0 på straffe etter 45 minutter, men Noah Frick utlignet ti minutter før full tid.

Romania og Nord-Makedonia spilte 0-0 og er henholdsvis ett og to poeng bak Armenia.

For gruppeleder Tyskland ble det komfortabelt mot Island. Serge Gnabry styrte inn kampens første mål etter fire minutter, før Antonio Rudiger headet inn 2-0 midtveis i omgangen.

Leroy Sane la på til 3-0 etter pause, før Timo Werner satte inn kampens siste ett minutt før full tid.

VM-kvalifisering menn onsdag, europa - Gruppe J, 6. runde:

Armenia – Liechtenstein 1-1 (1-0)

Mål: 1-0 Henrikh Mkhitaryan (str. 45), 1-1 Noah Frick (80).

Island – Tyskland 0-4 (0-2)

Mål: 0-1 Serge Gnabry (4), 0-2 Antonio Rüdiger (24), 0-3 Leroy Sané (56), 0-4 Timo Werner (89).

Nord-Makedonia – Romania 0-0 (0-0)