Fotball

Ronaldo: – Jeg er tilgjengelig for alt

Manchester United-manager Ole Gunnar Solskjær kan snart få Cristiano Ronaldo inn på kontoret for mer grundige samtaler om veien videre.

Portugals Cristiano Ronaldo (nr. 7) gjør snart comeback for Manchester United. Foto: Armando Franca, AP / NTB

Ronaldo sier dette om kontakten med og forholdet til Solskjær. – Vel, vi har hatt en prat, men selvfølgelig kommer jeg til å snakke med ham ansikt til ansikt slik at jeg vet hva han forventer. Vi spilte sammen i United i to-tre år, så jeg har en god relasjon til ham, men nå er rollene annerledes. Jeg er spiller og han manager, sier Ronaldo i et intervju på Uniteds hjemmeside.

– Jeg er tilbake i Manchester for å hjelpe laget til resultater, og manageren kan stole på meg uansett hva han ønsker fra meg. Jeg er tilgjengelig for alt.

Ronaldo er utestengt i neste VM-kvalkamp for Portugal. Han slippes muligens ut av troppen og står kanskje over en landskamp mot Qatar lørdag. Det betyr i så fall at Solskjær kan ha portugiseren i Manchester om få dager.

Ronaldos United-comeback ligger an til å komme mot Newcastle på Old Trafford lørdag i neste uke.