Fotball

Tottenham stjal seieren mot Wolves – Kane møtt med applaus i returen

Nuno Espirito Santos’ Tottenham vant 1-0 over trenerens gamleklubb Wolverhampton i Premier League søndag. Tottenham-fansen klappet da Harry Kane kom inn.

Dele Alli sendte keeper feil vei da han sendte Tottenham i ledelsen etter straffespark. Foto: Rui Vieira / AP / NTB

Dermed fortsatte den gode sesongstarten for Tottenhams nye trener, som feiret seier i serieåpningen mot Manchester City forrige helg. Søndag fikk Santo også juble for sin første borteseier som Tottenham-trener i Premier League, på hans gamle hjemmearena.

Portugiseren var trener i Wolverhampton da laget rykket opp og etablerte seg i den engelske toppdivisjonen, før han ga seg på slutten av forrige sesong.

Returen startet på best mulig måte for Santo, som fikk se Dele Alli sende Tottenham i føringen fra krittmerket i det åttende minutt.

Etter forspilte sjanser fra begge lag kom Kane inn til sin sesongdebut i det 70. minutt. Spissen har ønsket overgang til Manchester City og kom sent i gang med sesongoppkjøringen, men fikk likevel applaus fra store deler av bortefansen da han kom inn.

Ti minutter etter byttet fikk Kane sin store mulighet. Etter et herlig forarbeid fra Stephen Bergwijn fikk Kane ballen foran mål, men skuddet gikk rett på keeper. Mål ble det ikke og kampen endte 1-0.