Fotball

PSG-presidenten om Mbappé: – Nå har han ingen grunn til å forlate klubben

PSG-president Nasser al-Khelaifi sa onsdag at Kylian Mbappé har ønsket et konkurransedyktig PSG-lag. – Nå har vi det sterkeste laget i verden, sier presidenten.

Kylian Mbappe, her på oppvarmingen før kampen mot Troyes, scoret 2-1-målet. Foto: Francois Mori / AP / NTB

Allerede en sterk overgangssommer for PSG med Georginio Wijnaldum, Gianluigi Donnarumma, Achraf Hakimi og Sergio Ramos inn portene, ble kronet med Lionel Messi denne uken. Det, kombinert med at laget ikke har mistet noen nøkkelspillere, gjør PSG til det beste laget i verden, skal vi tro PSG-president Nasser al-Khelaifi.

Han sa på onsdagens pressekonferanse, der Messi ble presentert, at superstjernen Kylian Mbappé har ønsket seg et konkurransedyktig PSG-lag.

Angriperen har vært linket til Real Madrid den siste tiden og har kontrakt i bare ett år til med PSG.

– Kylian er en pariser. Han er veldig konkurransedyktig og har sagt at han vil ha et konkurransedyktig lag. Nå er det ingen som er bedre enn oss. Han har ingen grunn til å forlate klubben nå, sa al-Khelaifi på pressekonferansen.

Mbappé scoret i serieåpningen mot Troyes, mens det er usikkert når Messi blir å se på banen for PSG. Han har hatt en måneds ferie etter at han vant Copa America med Argentina.