Fotball

Andy Carroll ferdig i Newcastle – igjen

Returen til moderklubben Newcastle ble ingen stor suksess for Andy Carroll. Nå må den engelske spissen finne seg ny klubb, sier Newcastle-trener Steve Bruce.

Tankspissens kontrakt med Newcastle gikk ut i juni og Bruce forteller til Newcastle-avisen Evening Chronicle at Carrolls kontrakt ikke blir forlenget.

– Jeg tror han har lyst til å dra for å få spille. Jeg ønsker han alt vel. Han har vært til stor hjelp for meg de siste årene, det er helt sikkert, sier Bruce.

Carroll returnerte til Newcastle i 2019, og i fjor sommer ble kontrakten forlenget med ett år. Med lite spilletid denne sesongen har den tidligere Liverpool-floppen lyst til å se seg om etter et nytt lag.

Carroll slo gjennom på toppnivå for Newcastle i 2010/11-sesongen og sikret seg en overgang til Liverpool januar 2011 for flere hundre millioner kroner. Etter det har karrieren sakte, men sikkert gått nedover.

Etter flere skadeforfulgte år i West Ham, vendte Carroll tilbake til Newcastle. Der ble det 37 kamper i ligaen, hvor mesteparten var små innhopp mot slutten av kampene. Hans eneste mål i Newcastle-returen kom i 1-2-tapet mot Leicester 3. januar.

Mer fra Dagsavisen