Fotball

Donnarumma om reaksjonen etter strafferedningen: – Jeg skjønte ikke at vi hadde vunnet

Gianluigi Donnarumma sørget for at Italia vant straffesparkkonkurransen i EM-finalen over England. Nå forklarer keeperen hvorfor han ikke jublet med en gang.

Denne redningen av Gianluigi Donnarumma på straffesparket fra Bukayo Sako gjorde Italia til europamester i fotball. Foto: Mike Egerton, PA via AP / NTB

Donnarumma, som ble kåret til EMs beste spiller, reddet tre straffespark da han sikret Italia europamesterskapet. Etter å ha reddet den avgjørende straffen fra Bukayo Saka, var det ingen jubel å spore fra Donnarumma, før han ble omringet av glade lagkamerater.

Grunnen er at den 22 år gamle stjernekeeperen ikke skjønte at han hadde avgjort EM-finalen.

– Jeg skjønte ikke at vi hadde vunnet. Jeg så på dommeren og prøvde å finne ut om alt var OK. Så snudde jeg meg til lagkameratene mine og de løp mot meg. Jeg skjønte ingenting, sier Donnarumma til Sky Italia, ifølge nyhetsbyrået DPA.