trikkeligaen

Spillerbørs Vålerenga – Odd

Slik vurderer vi Vålerenga-spillerne etter 1-1 hjemme mot Odd.

KRISTOFFER KLAESSON – 4: Slipper inn på straffespark for andre kamp på rad, og har ellers lite å gjøre på jobb i kveld. Tar et skudd han skal ta fra Bakenga i første omgang, ellers rolig dag på jobben for Klaesson

CHRISTIAN BORCHGREVINK – 5: Assist i andre hjemmekamp på rad for Borchgrevink. Nydelig, lavt innlegg til målscorer Udahl. Solid som resten av backrekka defensivt, men får ikke til å prege kampen etter Odds utligning i angrep.

FREDRIK OLDRUP JENSEN – 4: Startet som midtstopper i kveld, og klarte seg greit. Ble etterhvert flytta opp som anker da Skaret kom inn. Fikk ikke til nøkkelpasningene offensivt fra midtbanen i andreomgang.

IVAN NÄSBERG – 5: God kamp av midtstopperen. Slipper til lite og er rydder vekk det meste som kommer imot, spesielt i andre omgang.

FELIX HORN MYHRE – 4: Et godt alternativ som venstreback når Adekugbe er utilgjengelig, men relasjonene på venstresiden til Vålerenga forsvinner litt med Horn Myhre på backen. Blir ikke like farlig offensivt. Solid defensivt.

TOBIAS CHRISTENSEN – 4: Startet som anker, avsluttet som høyreving. Styrte angrepsspillet til VIF greit i ankerrollen, men fikk ikke til det helt store som ving mot slutten av kampen.

HENRIK BJØRDAL – 5: En av Bjørdals beste kamper denne sesongen. Fremoverrettet og offensiv, men mangler fortsatt det siste lille ekstra for å komme på samme nivå som i fjor høst.

OSAME SAHRAOUI – 6: Vålerengas mest kreative etter pause. Er involvert i det aller meste VIF skaper, og har et lurt skudd i stolpen. Bra og viktig for VIF å ha 20-åringen tilbake fra start.

ARON DØNNUM – 4: Måtte ut midtveis i første omgang etter grisetaklingen fra John Kitolano. Var som vanlig sentral og delaktig i VIFs angrepsspill før han ble byttet i det 27. spilleminutt

HENRIK UDAHL – 5: Scoring i andre kamp på rad, og fortsetter å gjøre mye ut av Kjartanssons skadefravær. Viktig og smart i offensivt press, og giftig når han er foran mål.

AMOR LAYOUNI – 4: For lite variasjon når han får mulighet til å utfordre. Veldig lett å lese. Har vært skuffende så langt i VIF-drakta.

SEEDY JATTA – 3: Inn for Dønnum etter 27 minutter, ut igjen etter 71 minutter. Uheldig med sine første involveringer der han blant annet feller Kitolano og lager Odds straffe. Misbrukte en gyllen mulighet etter pause, og ble tatt ut igjen 20 minutter før slutt. Krevende kamp for Jatta.

Brage Skaret: Kom inn for Seedy Jatta etter 71 minutter. Ble ikke testet voldsomt defensivt.

---

Nyeste fra Dagsavisen.no: