Fotball

Poulsen ga Danmark uavgjort mot Tyskland

Yussuf Poulsen, lagkamerat med Alexander Sørloth i Leipzig, scoret utligningsmålet som ga Danmark 1-1 mot Tyskland i EM-oppkjøringskampen i Østerrike.

Begge lag skal spille på hjemmebane i EM-sluttspillets gruppespill, men de møttes på nøytral bane i Innsbruck onsdag. Florian Neuhaus ga tyskerne ledelsen tidlig i 2. omgang, men Poulsen utlignet i det 71. minutt.

Neuhaus hogg til på en halvklarering fra Joakim Mæhle i det 48. minutt og ga Tyskland en fortjent ledelse. Tyskerne dominerte kampen og kunne ha ledet mer, men Poulsen utnyttet sjansen han fikk da han ble spilt fram av Christian Eriksen. Mats Hummels nådde ikke fram med taklingsfoten, og skuddet fra spiss vinkel satt inne ved stolpen.

Sju minutter før full tid ropte danskene på straffespark da innbytter Mikkel Damsgaard gikk ned i duell med Robin Koch, men dommeren vinket spillet videre.