Benzema-comeback med bismak da Frankrike knuste Wales

Karim Benzema brente straffespark i sin første landskamp på nesten seks år, men Frankrike hadde full kontroll på Wales og vant 3-0.

Stjernespissen Benzema gliste bredt etter å ha vært involvert i opptakten til Ousmane Dembélés 3-0-scoring kvarteret før slutt, åpenbart fornøyd med å være tilbake i landslagsvarmen. Men han var nok ikke like tilfreds etter å ha misbrukt muligheten til å gi laget ledelsen midtveis i første omgang.

Benzema skaffet straffesparket selv da han skjøt ballen opp i hånden på Wales' Neco Williams, men forsøket fra ellevemeteren ble stanset av Danny Ward.

Dermed har spissen bommet på sine tre siste straffer for Frankrike. De to forrige missene kom i 2014.

Williams ble utvist for handsen, og det skulle ikke ta lang tid før Frankrike scoret med elleve mot ti. Kylian Mbappé gjorde 1-0 da han tuppet inn en retur etter 34 minutter.

2-0-målet kom ved Antoine Griezmann like etter pause, og etter det kunne Frankrike kontrollere seieren i land. Benzema skjøt i stolpen etter 78 minutter, og Dembélé satte returen i mål.