Nytt hjemmetap sendte Fulham tilbake til Championship neste sesong

Fulham blir å finne på nivå to i engelsk fotball neste sesong. Det ble klart etter mandagens 0-2-tap for Burnley i Premier League.

Resultatet betyr at det ikke lenger er teoretiske muligheter for at Fulham kan redde plassen i den engelske toppserien. Med tre kamper igjen å spille er det ti poeng opp til Southampton på trygg grunn.

Burnley kan på sin side føle seg helt trygge på at det blir Premier League-kamper på klubbens hjemmebane også neste sesong.

Mandag var det Ashley Westwood som sendte gjestene i ledelsen i London. Da var det spilt 35 minutter av første omgang.

Rett før hvilen doblet den formsterke måltyven Chris Wood ledelsen til 2-0. Josh Brownhill gjorde forarbeidet, før Wood vakkert hamret ballen i mål på volley.

Fulham kom til et par gode avslutningsmuligheter, men kom ikke nærmere scoring enn André-Frank Anguissas tverrligger-treff i annen omgang.

Dermed slår Fulham følge med West Bromwich og Sheffield United ned i mesterskapsserien.