Palace-tap for Berge i comebacket fra start

Sander Berge spilte årets første kamp fra start i Sheffield United-trøya, men måtte se seg slått 0-2 i hjemmemøtet med Crystal Palace lørdag.

Berge startet for første gang siden han måtte gå av banen med hamstringskade mot Manchester United 17. desember.

Han var høyt og lavt i sin indreløperrolle og gjorde sine saker godt uten å prege kampen. Etter en snau time ble Berge tatt av banen.

Christian Benteke scoret allerede før to minutter var spilt. Og med to minutter igjen av kampen gjorde Palace-talentet Eberechi Eze kampens andre mål.

Berge var tilbake på banen mot Tottenham i forrige uke. I 0-4-tapet kom han inn etter pause.

Sheffield United har allerede rykket ned fra Premier League. Det gjenstår tre kamper for klubben, som kun har fem seirer og hele 28 tap denne sesongen.