Fotball

Ny Liverpool-dato betyr tre kamper på fem dager for Solskjær og United

Manchester United får et brutalt kampprogram den neste uken. Kampen mot Liverpool som ble stoppet av tilhengerprotester er omberammet til torsdag 13. mai.

Det betyr at United spiller tre seriekamper på fem dager. Hjemmekampen mot Leicester, som opprinnelig var terminfestet 12. mai, er blitt flyttet til 11. mai. Allerede lørdag 9. mai spiller United borte mot Aston Villa.

Inkludert torsdagens returkamp i europaligaens semifinale spiller United fire kamper på åtte dager:

* 6/5: Roma (b)

* 9/5: Aston Villa (b)

* 11/5: Leicester (h)

* 13/5: Liverpool (h)

Ingen av Liverpools kamper er blitt flyttet for å gjøre plass til den utsatte kampen, som altså skal spilles Kristi himmelfarsdag. Den får avspark 21.15 norsk tid.

Tidligere ble det spekulert i at Liverpools kamp mot West Bromwich i 36. serierunde ville bli flyttet for å gjøre plass for United-kampen, men den skal spilles søndag 16. mai som tidligere berammet.

Premier League har også gjort flere justeringer i kampoppsettet for nest siste serierunde, der alle kamper opprinnelig var oppsatt onsdag 19. mai. Manchester United – Fulham, Southampton – Leeds, Brighton – Manchester City og Chelsea – Leicester er flyttet til 18. mai.

Serien avsluttes søndag 23. mai, med samtidig kampstart for samtlige kamper.

Torsdag spiller Manchester United også returoppgjøret i Europaligaen, der de tar med seg en ganske sikker 6-2-ledelse til Roma. Det betyr mest trolig at sesongens siste kamp blir i Gdansk, i Europaligafinalen den 26. mai.

Mer fra Dagsavisen