Fotball

Isnes: – Av respekt for min egen klubb og Strømsgodset, vil jeg ikke si at jeg vil ha jobben

Mandag møtte Strømsgodsets midlertidige trenerduo pressen for første gang. Selv om duoen skal lede Godset fremover, spekuleres det i hvem som skal ta over jobben på permanent basis.

– Først og fremst synes jeg det er trist at det har dukket opp en sånn sak i Strømsgodset, som er blant de mest fargerike klubbene i Eliteserien. Nå har de landet på en trenerduo som skal lede dem videre, og jeg håper at de finner den rette veien videre for klubbens del, sier KFUM-trener Jørgen Isnes til Dagsavisen.

– Vet sikkert hvem de vil gå for

Han er blant dem som rakk å bli koblet til å ta over den ledige trenerjobben på Marienlyst etter at Henrik Pedersen fikk sparken, men ønsker å snakke minst mulig om situasjonen i andre klubber enn sin egen.

– Av respekt for både min egen klubb og Strømsgodset, vil ikke jeg si at jeg vil ha den og den jobben. De som leder den prosessen i Strømsgodset, vet sikkert hvem de vil gå for. Jeg trives godt i KFUM, og er Kåffa-trener, og hvis folk er interessert, tar de sikkert kontakt, forteller Isnes.

– En av de mest fargerike klubbene i Norge

I søndagens pressemelding skriver Strømsgodset at ledelsen i klubben ikke har satt noen tidsfrist for hvor lenge den delte trenerløsningen mellom Håkon Wiibe-Lund og Bjørn Petter Ingebretsen skal vare.

– For min del virker det som om Strømsgodset har tatt et klokt valg med å ansette de to. Og så håper jeg som sagt at de finner den rette veien videre. Strømsgodset er blant de klubbene som har den aller kuleste supporterlåten, og når det er ordentlig fart og fyr i Godset-laget, slik det var i Ronny Deilas tid, er de en av de mest fargerike klubbene i Norge, sier Isnes.

Mer fra Dagsavisen