Overtidsscoring reddet Spania fra ny flause

Spania så lenge ut til å dele poengene borte mot Georgia i VM-kvalifiseringen. Så dukket Dani Olmo opp på overtid og ordnet spansk 2-1-seier.

Dermed slo spanjolene tilbake etter skuffende 1-1 i premierekampen hjemme mot Hellas, men det var bare så vidt.

Georgia fikk hjelp av de mange tusen tilskuerne på tribunene i Tbilisi. Lenge så de ut til å klare å få med seg et meget sterkt poeng mot stormakten Spania, som vant VM i 2010.

Men to minutter på overtid hamret Dani Olmo til fra 20 meter. Ballen gikk via krysstanga og i mål, og Spania tok med det med seg alle poengene.

Georgia tok ledelsen da Khvicha Kvaratskhelia scoret like før pause. Fernan Torres utlignet tidlig i 2. omgang.

Etter Olmos overtidsmål ble det også delt ut et rødt kort. Levan Shengelia var alt for sen i en duell med Pedri og kom inn med knottene først. Dermed ble han sendt rett i garderoben.

Spania står med fire poeng etter to kamper. De møter Kosovo hjemme onsdag.