Deila-tap i første MLS-kamp etter viruskrisen

Ronny Deila og hans New York City tapte 0-1 mot Philadelphia Union da Major League Soccer startet opp igjen etter viruskrisen.

Oppgjøret var en del av «MLS is back tournament» og er NYCFCs første kamp siden 11. mars.

I «den norske duellen» mellom trenerprofilen og Philadelphia-spiller Jakob Glesnes var det sistnevnte som gikk seirende ut. Philadelphia Union vant kampen 1-0 etter scoring av Alejandro Bedoya etter 63. minutters spill.

Glesnes pådro seg gult kort i kampens siste ordinære minutt.

Alle gruppekamper i Orlando-turneringen skal telle på grunnserietabellen i MLS. De 16 beste går videre til cupspill. Turneringsvinneren får plass i Concacafs mesterliga neste år.

Deilas New York City møter i tillegg Orlando City, Chicago Fire, Inter Miami og Nashville i gruppespillet.