Sport

Flere Premier League-klubber jakter Näsberg

Ifølge den ikke alltid så velinformerte avisen The Sun skal både Fulham og Crystal Palace ha fått øynene opp for Ivan Näsberg, etter hans gode sesong i Vålerenga-drakten.

Den lokale helten Ivan Näsberg er blant dem som kanskje har tatt det største steget i Vålerenga denne sesongen, og hans gode spill blir nå lagt merke til i utlandet. I hvert fall om vi skal tro The Sun, som nå melder at både Fulham og Crystal Palace vurdere å hente Näsberg når januarvinduet åpner etter nyttår.

Den ikke alltid så velinformerte avisen melder at Vålerenga skal være villig til å akseptere bud på rundt én million pund, som i dagens kronekurs tilsvarer drøye 12 millioner kroner.

Fulham har startet sesongen nokså svakt, med bare fire poeng på de åtte første kampene, og lekker som en sil. Crystal Palace derimot har innledet sesongen brukbart, og er som de ofte er under Roy Hodgsons mannskap, vanskelig å bryte ned og score mål på.

Näsberg har vært i Vålerenga stort sett hele livet, og kontrakten hans løper ut 2022-sesongen.

Les også: Rasisme mot Vålerenga-spiller resulterte i stor bot

Trikkeligaen er en podkast fra Dagsavisen om oslofotball. Den kan høres på Apple Podcasts her, på Spotify her, eller der du vanligvis finner podkaster. I tillegg kan du høre den i spilleren under:

Mer fra Dagsavisen